tokyohot jav MIDV-233 신인 AV데뷔 18세 이오리 히나노 기적의 시급 1000엔 아르바이트 짱 CEMD-260 나를 유혹하는 옆의 바디 콘걸 부인 사이토 아미리 HEZ-486 최음 오일을 바르고 적시고 발정 삽입! - ! - 유부녀와 시로우트 여자들의 혼란 절정 마사지 16명 4시간 DAVK-075 이상민감가치 전신성감대【적면 오름증의 수줍은 미소녀】친친보다 연상의 거한 중년 데카마라가 무구마 ○코 5개 연속 삽입 【대절규 이키 멈추지 않고 과호흡 실신 케이렌】 - 찌르기 정액 질 내 사정 10musume-110922_01 Secret Pussy Collection: 카와다 유리

Egy kis statisztika: A New Millennium Kutatócég felmérése szerint az emberek 55%-ban a megjelenésünk alapján ítélnek meg másokat. 38%-ban fontos a viselkedés - a hanghordozás, a kézfogás, stb. És csak 7%-ban (egyben a legkevésbé) fontos, hogy mit is mondunk valójában.

Vagyis a külső megjelenés, az öltözködés, az ápoltság az első elemek, amik alapján legelőször véleményt formálunk valakiről. 
Sokszor nem is gondolnánk, hogy néhány apró változtatás mennyire jót tesz külsőnk megítélésében, arról nem is beszélve, hogy mi magunk jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Elég egy jól megválasztott frizura, egy szemöldökigazítás, egy jó alapsmink és néhány kiegészítő darab a ruhatárunkban és máris frissebb, élettelibb, fiatalosabb hatást érhetünk el. 
Kozmetikusaink, sminkeseink, fodrászaink, kéz- és lábápoló szakembereink, öltözködési tanácsadónk egyéni tanácsadással és személyre szabott programmal várják a megújulásra vágyó vendégeinket. 

A program menete:
Bejelentkezés után személyes megbeszélés, ahol azokat a lehetőségeket vesszük számba, amelyek segíthetnek egy előnyösebb külső, ezáltal egy harmonikusabb személyiség kialakításában. Itt kiválaszthatja, amire tényleg szüksége van. A lényeg, hogy valóban azt találjuk meg együtt, amitől a változás, az új külső hosszú távon is megvalósítható.
(időtartama kb. 1 óra)


Csomagajánlatok:

Alap csomag
Kozmetika: Arcfeszesítés, pakolás, szemöldök-igazítás és –festés, szempillafestés, smink és tanácsadás
Fodrászat: Új frizura készítése: hajfestés, mosás-vágás, szárítás
Ár: 19 000 Ft

Közepes csomag: 
Kozmetika: Arcfeszesítés, pakolás, szemöldök-igazítás és –festés, szempillafestés, smink és tanácsadás 
Fodrászat: Új frizura készítése: hajfestés, mosás-vágás, szárítás 
Kéz-és lábápolás: Manikűr és pedikűr lakkozással 
Ár: 27 000 Ft

A csomagajánlatokon kívül természetesen más szolgáltatásokat is beilleszthet az Átváltoztatjuk csomagjába:

  •  Fogyasztó, feszesítő testkezelések
  •  Ruhapróbálási és vásárlási lehetőség
  •  Egyéni sminkoktatás
  •  Hajsatírozás, hajregenerálás
  •  Gél-lakk, műköröm
  •  Szolárium
  •  Stb.

Bejelentkezés: Pissinos Csilla
06 30 914 5075


Néhányan, akiket átváltoztattunk