Néhány vélemény vendégeinktől a Herbalis Grand ránctalanító, regeneráló krémről:

„….Az arckrèmet úgy próbáltam, ahogy mondtad, először csak a fél arcomra, hát már érzetre is azonnal hatásos. Imádom az illatát is, egyszerűen igéző az a sok finomság benne. Szeretnék kézkrémet is mindenképp….” P. Edina, Üröm

„Világéletemben nagy figyelmet fordítottam az arcápolásra, mindig márkás termékeket használtam, de eddig ez a krém vált be a legjobban, amelyet személyre szabottan nekem készített Csilla” L. Katalin, Budapest

„Miután felkentem a krémet, azonnal éreztem a tápláló, hidratáló hatást, a bőröm megnyugodott és kisimult. Külön szeretem, hogy akármilyen gyakran kenem, nem csillog a bőröm tőle. Már a férjem is ezt használja.” M. Sándorné Budakalász


HERBALIS otthoni bőrápolás - Vigye haza a luxus élményét!

A Herbalis otthoni bőrápoló termékeket személyre szabottan állítja össze a szalon aromaterápiás szakértője és vezető kozmetikusa, Pissinos Csilla vendégeinknek, aki kifejlesztette azokat az ápoló termékeket, amelyek az egyedi bőrápolási igényeken túlmutatva képesek a legteljesebb, legigényesebb ápolást és hatékonyságot biztosítani.

A krémek összetevői között szerepelnek nemes biominősítésű olajok, tehát 100%-os tisztaságú, eredeti, hamisítatlan aromaterápiás összetevők, amelyek természetesen parabénmentesek.

„Legek kategória”- a Herbalis kozmetikumok főbb hatóanyagai:

Természetes, finomítatlan, hidegen sajtolt olajak, amelyek a legmagasabb minőségű kategóriát képviselik az olajok között.

Az argánolaj bőrfiatalító, tápláló és regeneráló, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású. Antioxidánsokban, esszenciális zsírsavakban gazdag, beállítja a bőr víz- és zsírháztartását. Az E-vitamin tartalma magasabb, mint az olívának, ráadásul az E-vitamin értékes változatát az alfa-tokoferolt tartalmazza, amelyet az emberi szervezetben található legaktívabb antioxidánsként tartanak számon.

A damaszkuszi rózsa olaja az érzékeny bőrápolására kimondottan alkalmas, pórusösszehúzó, antiszeptikus, stresszoldó, nyugtató hatású, valamint afrodiziákumként is ismert. 1 ml olaj kinyeréséhez 100 000 szirom szükséges!

A muskotályzsálya olaj szintén afrodiziákum, kifejezetten női olaj, antidepresszáns, euforizáló és dezodoráns hatású (pl. PMS tüneteinek kezelésére kiváló).

A sörfőző mesterek régen muskotályzsályát kevertek a sörbe, mert így a sör nem elbódította annak fogyasztóját, hanem boldogsághormonokat szabadított fel így okozva eufóriát.

A levendulaolaj gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, stresszoldó, idegrendszer-nyugtató hatásáról ismert.

A tömjén érzékeny bőrápolására kiválóan alkalmas, gyulladásgátló, antiszeptikus, antivirális, immunerősítő hatású.


A Herbalis kozmetikumai:

A Herbalis Grand 5 illóolaj összetevők szinergiája, vagyis egymást erősítő hatása teszi egyszerre minden bőrápolási funkciónak megfelelővé: regenerálja, táplálja, hidratálja, feszesíti az arcbőrt, beállítja víz-és zsírháztartását, faggyúműködést szabályozó, gyulladáscsökkentő hatású.
Azonnali és látványos feszesítő és kontúrjavító hatással rendelkezik, kifejezetten alkalmas érett, igényes és problémás, érzékeny bőr mindennapi ápolására.

Herbalis Grand szemránckrém az organikus, különleges illóolajok erejével, amely azonnal és látványosan csökkenti a szem körüli ráncokat, hidratálja, regenerálja a szem körüli érzékeny területet, rendszeres használatával a finom vonalak csökkennek, a sötét karikák halványodnak, a tekintet fiatalos, üde lesz.
A Herbalis kozmetikumok különlegessége, hogy nincsen bennük hozzáadott illatanyag és konzerválószer, így a legérzékenyebb bőrűek is használhatják. Egyéni érzékenységeket is figyelembe véve lehetőség van személyre szabott krém készítésre is ingyenes egyéni konzultáció és bőrdiagnosztika után.


Herbalis kezelések a szalonban

Herbalis arckezelés ára:

 

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

Amikor megcsókol a természet

Kozmetikába járni mindenki szeret. Jó, néha fájdalmas, de mindenért kárpótol a kényeztetés, amikor a szakember csak a vendég szépülésével foglalkozik. Hát még, ha a kezelés személy szerint a „paciens” igényeire szabott. Hiszen lehet hasonló a bőrtípusunk, legnagyobb szervünk mégiscsak egyedi és utánozhatatlan, ami jó az egyiknek, az árthat a másiknak. Ezért is vártam annyira a személyre szabott arctisztítást – tudtam, amit az arcomra kennek, nem valami távoli futószalagról esett le, hogy hosszú utat megtéve, kézen-közön eljusson hozzám is, Pomázra.

Pár hónapja már hallottam, készül valami az Astero-ban. Kísérleteznek, próbálgatnak, egyedi termékcsaládot terveznek. Hogy pontosan mit, a nyílt napig titokban tartották, mindössze pár bennfentes próbálhatta ki saját bőrén az új krémeket, tonikokat. Megérte várni, a Herbalis névre keresztelt egyéni termékek tényleg hatékonyak. Nem csoda, hiszen kizárólag természetes, öko minősített alapanyagokból készülnek.

Még az elején le kell szögeznem: fogalmam sincs a kozmetikai, szépészeti termékekről, hatóanyagokról, összetevőkről és azok bőrre gyakorolt hatásairól. Éppen ezért akárhányszor kozmetikus keze alá fekszem, hagyom, a szakember döntse el, mi jó a bőrömnek. Így volt most is, és bár folyamatosan kommentálta Csilla és Kriszti – az eddig méltánytalanul meg nem nevezett krém-keverők – , hogy éppen milyen gyógynövényből készült termék kerül az arcomra, milyen hatásra számíthatok, mostanra semmit nem tudnék visszaidézni a szépség-gyorstalpalóból. De nem csak magyaráztak. Az alkalmazott kenceficéket ugyanis ott, helyben keverték ki a lányok, miután profi szemmel pár perc alatt felmérték, mire szomjazik a bőröm. És a lelkem. Mert bizony, az aromák – bizonyított tény! – ha ügyesen választják ki őket, jótékony hatással lehetnek a szellemre is. És jól választottak, az illat-orgia úgy magával ragadott, hogy úgy voltam vele, még ha nem is ér semmit a kezelés, már az illatok miatt megérte eljönni. Relaxációval ért fel az az egy-másfél óra (nem is tudom, mennyi volt, elvesztettem az időérzékem). Mikor nagy nehezen visszatértem a valóságba a „kúra” után, kérdezték a lányok, érzem-e a változást. Bódult voltam még az illatoktól, olajoktól, nem tudtam értelemsen válaszolni... De ahogy csacsogtunk még kicsit, és telt az idő, egyre jobban éreztem, valami megváltozott. Nehéz megfogalmazni az érzést, de mintha belülről, folyamatosan töltődött volna az arcom, feszesedett – mint egy nagy pohár víz, vagy egy frissító arcmasszázs után. Közben meg nem tudtam megállni, hogy ne érintsem meg a bőröm folyamatosan, annyira puha volt, és ellentétben a várakozásokkal (hiszen rengeteg krém került az arcomra), egyáltalán nem éreztem zsírosnak.
Kíváncsi voltam az utóhatásra, vajon mennyire látszik majd, hogy arctisztításon vettem részt. Vajon másnap észreveszik a kollegák a nyomkodás utóhatásaként jelentkező pirosságot? Megint hámlik majd az orrom? Jelenthetem, semmi ilyesmi nem történt. Csupán annyi, hogy rég kaptam annyi bókot, mint azon a héten. Arról nem is beszélve, hogy még napokkal később, többszöri arcmosás után is éreztem a pakolás illatát.
De igazán a kezelést követő reggel éreztem a változást. Bár nem aludtam sokat, mégis kipihentebbnek tűntem. Nem is nyúltam még pár napig az alapozós tégelyhez.

Hardi Judit