tokyo hot jav MLMM-018 50 东西美丽的成熟女人最好的 Reika Saijo 4 小时美丽的屁股迷人的麦当娜 FSDSS-496 突然发生性关系! - ! - 坚守天冢萌私生活2周,惊喜突然袭来 435MFC-219 肉宠Yuriti「训练有素的眼镜妹JD被硬戏腌制精液」一旦发现就危险了! - 远程控制可耻的烧烤期间玩转子/任你吃的生鸡巴在听话 Do M 的 Gucho 湿 Paipanma ○ Ko ♪ 流口水时带有 Cum Acme 的大规模阴道射精 SEX / 敏感性太敏感鞍潮 Pyurupyuru 硬他妈的! - 眼镜上的颜射,脸和魔子都充满了精子♪快乐的变态女人的深喉,打屁股,脖子奇闻趣事训练记录[Shiroto Gonzo] FC2-PPV-3124454 [无] 新作[感谢390pt] 一点点精致紧致的小穴♥ 清纯超可爱的大学生♥ 迄今为止经历过的两个人... ♥ 人生第一次生插入...,第一次电动按摩.. .,第一次的第一次拍摄! - *审查好处/高画质Ve H0930-ori1651 谷本博奈

Bársonyos, ragyogó, életteli arcbőrre vágyik? Ha fáradtnak, sápadtnak, elszürkültnek látja arcbőrét, a mikrodermabráziós és hydroabráziós eljárások a segítségére sietnek. Nem kell a bőrhibákkal tovább együtt élnie, ezek a kezelések hatásos módon veszik fel a harcot a ráncokkal, a heges, aknés bőrrel, pigmentfoltokkal, elszíneződésekkel.

A mikrodermabrázió a bőrradírozásnál jóval hatékonyabb bőrcsiszolást jelent, amely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában! A szalonunkban használt KÉZI MIKRODERMABRÁZIÓ az érzékeny szemkörnyéken és bőrfelületen is használható, a bőr különböző területein egyénileg szabályozható a mélysége, intenzitása és rugalmasan beépíthető más arckezelésekbe is.

Nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható! Segít eltávolítani az elhalt hámréteget, amely ki van téve a környezet, az időjárás és a mechanikai behatásoknak, így folyamatosan károsodik. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat. Így a kozmetikumok is könnyebben elérik a mélyebb rétegeket, hogy táplálják azt.

A mikrodermabrázió során a bőr lelassult sejtképző folyamata visszaáll eredeti tempójába, így a felülre került szövetek egyre fiatalabbak, egészségesebbek, kevésbé károsodottak lesznek.

Hatékonyan alkalmazható PIGMENT HIBÁK, öregségi foltok, sebhelyek, himlőből visszamaradt mélyedések, műtéti HEGEK, fény és nap okozta károsodások, dohányzás okozta bőrszínváltozás esetén, továbbá alkalmazhatórevitalizáló kúraként, feszesítő kezelésként, kelloid kezelésként, BŐRFIATALÍTÓ kezelésként és bármilyen problémás vagy károsodott bőr kezeléseként.

A mikrodermabrázió eredményei már egy kezelés után szemmel láthatóak lesznek. A bőr finomabb, puhább és tömörebb, az enyhe ráncok eltűnnek, a bőr egyenetlenségei nagymértékben csökkennek, a foltok és hegek elhalványulnak, a bőrnek egészségesebb színe lesz és a pigmentációs problémák is kevésbé láthatók, továbbá az öregedés jelei csökkennek, a bőr rugalmassága nagymértékben javul. A későbbi kezelések során ezek a javulások csak növekednek. A mikrodermabrázió ismétlése hetente javasolt, bőrproblémától függően legalább öt héten át.

A kezelés után a bőr fokozottan fényérzékennyé válik, ezért mindenképpen használjunk fényvédő termékeket, vagy fényvédős arckrémet és alapozót!


Mikrodermabrázió (90p)

(letisztítás - mikrodermabrázió - radírozás - hidratálás - táplálás a bőrnek megfelelő pakolásokkal, ampullákkal - befejező krém)

Árak megtekintéséhez kattintson ide!