ASTERO Szépségszalon - A bőrproblémák szakértője

Ingyenes bőrdiagnosztika és sminktanácsadás

Tudta, hogy még azok közül is, akik rendszeresen kozmetikusohz járnak, több mint 60%-uk nincs tisztában azzal, hogy milyen a bőrtípusa, milyen a megfelelő otthoni bőrápolás, milyen ápoló termékeket és milyen alapozókat és dekorkozmetikumokat használjon, hogy megőrizze bőre egészséges és fiatal állapotát?
Nálunk mindezt megtudhatja, személyre szabott kezelési lehetőségeket ismerhet meg bőrproblémáival kapcsolatosan, ha ellátogat az Astero Szépségszalonba.

Az ingyenes állapotfelméréshez és tanácsadáshoz előzetes bejelentkezést kérünk a 06 30 670 70 72-es vagy a 06 26 322 080-as telefonszámokon.

Cím: 2013 Pomáz, Árpád fejedelem út 14. (HÉV megállóval szemben, főút mellett, Budapesttől kb. negyed órányira.)

Nyitva tartás: hétköznap 8-20 óráig, szombaton 8-13 óráig.


    

A problémás bőr kezelése mindig komplex folyamat, egymásra épülő kozmetikai eljárások igénybevételét jelenti, sokszor bőrgyógyászati konzultációval egybekötve. Nem felejthetjük el az otthoni továbbkezelés és életmód-változás fontosságát sem. (Pl a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás)
Többféle bőrproblémával találkozunk életünk folyamán, talán nincs is olyan ember, akinek valamilyen kisebb-nagyobb kezelést igénylő bőrhibája ne fordulna elő. (Gondoljunk csak a kamaszkori mitesszeres, pattanásos időszakra!) Az aknés, a gyulladt, az olajos-vízhiányos, a száraz-vízhiányos, a seborreás vagy később a ráncosodó, rozaceás, a foltos (hyperpigmentált) bőr kevés esetben igényel orvosi beavatkozást, de valamilyen hatékony kezelés nélkül a tünetek egyre súlyosabbá válhatnak és jelentősen rontják az életminőséget, a közérzetet.
Ebből is látszik, hogy megfelelő eredményt csak tudatosan átgondolt és logikusan felépített kezelési koncepcióval lehet elérni. Tapasztalt kozmetikus szakembereink először bőrdiagnosztikai vizsgálatot végeznek, megkérdeznek az eddigi kezelésekről, a használt kozmetikumokról, esetleg orvosi krémekről, életmódbeli szokásainkról. A kezelési terv tartalmazza, hogy milyen jellegű kozmetikai beavatkozásra lesz szükség, a kezelések számát, sorrendjét, az otthoni kezelésre ajánlott termékeket és szükséges fedőkozmetikumokat. Korszerű, egyes esetekben orvosi tisztaságú hatóanyagokkal, bio- és natúrtermékekkel, hypoallergén ápoló- és fedőkozmetikumokkal, a legújabb kozmetikai eljárásokat és technológiai hátteret alkalmazva dolgozunk és látványos eredményeket érünk el a legkülönbözőbb bőrproblémák kezelésében, Sikerünket bizonyítja, hogy az ország távoli pontjairól, sőt külföldről is felkeresnek bennünket, joggal bízva abban, hogy bőrproblémáikra megtaláljuk a hosszútávú vagy végleges megoldást.


Rozaceás láb fedése COVERDERM Perfect Legs láb és testalapozóval:                  FEDVE                     NEM FEDVE


Többek között ezekre a bőrproblémákra kínálunk megoldást!

  • Heges, aknés bőr kezelése
  • Rozaceás, érzékeny bőr kezelése
  • Pigmentfoltok kezelése
  • Vízhiányos bőr kezelése
  • Érett, fakó, elszürkült, ráncosodó bőr kezelése
  • Napkárosodott bőr kezelése
  • Nagyobb bőrhibák láthatatlan fedése (anyajegy, vitiligo, psoriasis, ichtiózis, égések, májfolt, pigment folt, műtéti hegek vagy egyéb más forradás, sebhely és horzsolás, nagyfokú rozacea és tetoválás)