jav leaked ANCI-047 관능과 배덕의 정원 「와간」 금발 아내의 자궁을 관철하는 일본의 아버지의 남근 598HMT-014 【어른의 성적 매력이 넘치는 초절미녀를 하메 쓰러뜨린다! - 】 얼굴 좋고 몸 좋은 에로테크 좋은 퍼펙트 미녀와 POV SEX! - 【무대 여배우/하메 싶은 몸】 HEYZO-2913 아오이 미노리 【아오이 미노리】 큰 가슴의 아마추어 딸을 지쿠리 능숙해 버렸습니다 Vol.10 - 성인 동영상 HEYZO FCDSS-039 속삭이는 음란한 말로 뇌를 완전히 미치게 한다! - FALENO 걸 8시간 논스톱 단어 비난 SEX 베스트! - ! 112SVSHA-004 수치! - 신임 여교사가 학습 교재로 되는 남학생의 성교육 학생의 눈앞에서 무원한 손가락이 질에 삽입된다! - 프라이드는 붕괴하지만, 자궁의 안쪽에서 애액이 넘치는 10 말 히로유키 와카미야 호노 난죠 미야코

Pissinos Csilla

Vezető kozmetikus, az Astero szépségszalon tulajdonosa, az Anthos Kft ügyvezetője - a Coverderm kozmetikai termékek magyarországi kizárólagos forgalmazója. 19 éve dolgozik a szépségszakmában, mely a napig igen sok örömet szerez neki. Kozmetikusi diplomáját a Badeni International Swiss School magyarországi iskolájában szerezte. Szakterülete az anti-aging technikák és technológiák, valamint a problémás bőr kezelése, alakformálás és keringésjavítás, melyet hazánkban és Görögországban számos tanfolyamon sajátított el. A Coverderm kozmetikumok magyarországi szakmai trénerként Budapesten és vidéken oktat kozmetikusokat a problémás bőr kezelésére és fedesére. Elsők között végzett a Permanent make-up Akadémián (Sminktetováló Akadémia), ahol Artist (Művész) minősítést szerzett. Büszke arra, hogy vendégei önbizalmát és nőiességébe vetett hitét, az eredményes kelezéseknek, kiváló hatóanyagoknak és legmodernebb gépeknek köszönhetően nap mint nap vissza adja. A szívéhez nagyon közel áll a sminkelés, melyből emelt szintű végzetsége van, megnyitotta az Astero Smink Akadémiát, ahol lehetősége nyílik bárkinek arra, hogy egy napos tanfolyamon elsajátítsa az otthoni és alkalmi sminkelést is. Rendszeresen publikál szakmai lapokban, több magazin szépségrovatát vezeti. A legnagyobb szakmai igényességgel tájékoztatja olvasóit és vendégeit az őket érintő és érdeklő szépségápolási kérdésekben. Nagy sikert aratott a sorozatban megjelenő „Csilla praktikái” rovat is.


Gócza Kata

Kozmetikus, szakoktató és sminktetováló szakember. 2005 óta kozmetikus. Kiváló eredményeket ér el méregtelenítésben, helyi fogyasztásban és különböző testkezelésekkel. Szakmája egyben a hobbija is. Nyitott az újdonságokra és a tapasztalatait a vendégeinkkel megosztja és tanácsokkal látja el őket arcápolásukkal kapcsolatban.  Vendégeink ingyenes, személyes tanácsadás után speciális revitalizáló, anti-aging, gépi és hagyományos kezeléseket valamint szőrtelenítést vehetnek igénybe nála diszkrét körülmények között. 


Lukácsi Zsuzsa

Zsidró szalonban tanulta meg a fodrászszakma fortélyait, Szombati Ferenc tanítványaként. Mesterei magasra tették a lécet, ezért a folyamatos továbbképzés a válasza a szakmai kihívásokra. Nagyon szeret hajat festeni vagy melírozni, hogy a ragyogó színekkel és formákkal megújítsa vendégei külsejét. Nála a kifinomult és extrémebb frizurára vágyók is jó kezekben vannak. A rendszeres szakmai továbbképzéseken új anyagokkal és módszerekkel ismerkedik meg. Ilyen egyedülálló újdonság egy speciális, innovatív készítmény, amellyel egy lépésben intenzív, világos árnyalatot ér el még a sötétre festett haj esetében is. Ez lényegesen kímélőbb megoldás az eddigi világosító eljárásokkal szemben, hiszen nem roncsolja a hajat. Egyedi szolgáltatásként már bio-hajfestést is kérhetnek tőle vendégeink. Szakmai tanfolyamon sajátította el a keratinos hőillesztéses hajhosszabbítás-és dúsítás pontos lépéseit, így mindenki értő kezekre bízhatja magát nála, ha hosszabb vagy dúsabb frizurára vágyik. Megbízható tanácsot ad a póthaj vásárlásával, gondozásával kapcsolatosan is. Férfi vendégeinek az egyéniségüknek, stílusuknak legmegfelelőbb frizurát készíti el és speciális hajregenerálást végez.
Exkluzív, olasz otthoni hajápoló termékeinkről részletes felvilágosítást ad minden kedves Vendégünknek.


Scherer Tercsi

Műköröm-építéssel, manikűr-pedikűrrel foglalkozik. Arra törekszik, hogy vendégeivel egy hullámhosszra kerülve, a nekik leginkább megfelelő és tetsző technikát, formát, színvilágot alkalmazza. Ezzel szépíti, formálja és ápolttá teszi a kezeket, mert véleménye szerint a köröm a kézfej ékszere, ezért mívesen kell elkészíteni azt, legyen az egy különleges díszítésű műköröm, egy izgalmas színű gél-lakk, vagy egy finom, elegáns francia manikűr. Szeretettel várja az Urakat is kéz- és lábápolásra, és a népszerű menedzser-Manikűrre!