A Mesoboost egy fantasztikus új anti-aging eljárás a kozmetikában.
Két technológia ötvözetéből jött létre, melyek a transzkután penetrációs mezo-chip technológia és a sokak által nagyon szeretett elektroporáció.
A gép több tízezer reverzibilis mikrocsatornát nyit meg a felhámban, hogy hatékonyan, gyorsan és fájdalommentesen juttasson orvosi tisztaságú hatóanyagokat a bőr irha rétegébe.

A Mesoboost kezelés tökéletes azok számára is, akik nem szeretik a fájdalmas eljárásokat, és vágynak a gyors, látványos eredményekre. Ez a kezelés nem csak egy anti-aging kezelés, hanem regenerálja, átalakítja és megfiatalítja a bőrt egy időben.

Az orvosi tisztaságú mezoterápiás koncentrátumok hatóanyagai non-invazív módon jutnak el a bőr mély rétegeibe. A Mesoboost kezelés felgyorsítja a regeneratív anyagcserét, javítja a bőr textúráját, rugalmasságát és minőségét. Hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.

A kezelés időtartama: kb. 90 perc.

A kezelés(ek) személyre szabását állapotfelmérés után beszéljük meg (milyen hatóanyagok használatára van szükség, milyen gyakorisággal és javasolt-e más kezelésekkel kombinálni a legjobb eredmény eléréséért).