tokyohot jav FOCS-099 얼굴만 최고의 건방진 캬바 양 쾌락 타락! - 미약으로 알 수있는 전신 간기 마리 질내 사정 오자키 에리카 EUUD-38 팬들의 집을 게릴라 방문! - 세오 레이코 씨로 보지 않겠습니까 ~ 동경의 숙녀와 꿈의 질 내 사정 섹스 ~ WPSL-216 폭유 카페 키사키 안나 CHRV-167 명기 삼나무 버려 지 ○ 포 흡입 버리는 거야! - 하카타 아이! - 드 M 원하는 숏 딸! - 여동생의 폭유는 보기 밖에 없어! - H컵 99cm 짱노아 FOCS-100 타박상과 귀여운 미소녀 카페 점원의 소악마 유혹 질 내 사정 3 실전! - 기혼 점장과의 심야 불륜은 잔업 수당 붙지 않습니다! - 이치이 유카

A Mesoboost egy fantasztikus új anti-aging eljárás a kozmetikában.
Két technológia ötvözetéből jött létre, melyek a transzkután penetrációs mezo-chip technológia és a sokak által nagyon szeretett elektroporáció.
A gép több tízezer reverzibilis mikrocsatornát nyit meg a felhámban, hogy hatékonyan, gyorsan és fájdalommentesen juttasson orvosi tisztaságú hatóanyagokat a bőr irha rétegébe.

A Mesoboost kezelés tökéletes azok számára is, akik nem szeretik a fájdalmas eljárásokat, és vágynak a gyors, látványos eredményekre. Ez a kezelés nem csak egy anti-aging kezelés, hanem regenerálja, átalakítja és megfiatalítja a bőrt egy időben.

Az orvosi tisztaságú mezoterápiás koncentrátumok hatóanyagai non-invazív módon jutnak el a bőr mély rétegeibe. A Mesoboost kezelés felgyorsítja a regeneratív anyagcserét, javítja a bőr textúráját, rugalmasságát és minőségét. Hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.

A kezelés időtartama: kb. 90 perc.

A kezelés(ek) személyre szabását állapotfelmérés után beszéljük meg (milyen hatóanyagok használatára van szükség, milyen gyakorisággal és javasolt-e más kezelésekkel kombinálni a legjobb eredmény eléréséért).